DOLAR 34,0125 -0.17%
EURO 38,0469 0.32%
ALTIN 2.833,571,11
BITCOIN 21528705.64017%
İzmir
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:17

YATSIYA KALAN SÜRE

Bir engellimizin engelini aştık

Bir engellimizin engelini aştık

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kırkarmut Mahallesi Ruşenler Mevkii’ nde ikamet eden engelli bir vatandaşın evine giden yolu düzenleyerek büyük bir yardımda bulundu. Yapılan parke çalışması sayesinde, evinin giriş bölümü daha kullanışlı hale getirilerek vatandaşımızın yaşam kalitesi artırıldı.

ABONE OL
22 Ağustos 2024 01:24
Bir engellimizin engelini aştık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir engellimizin engelini aştık

Haber Yerel – Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kırkarmut Mahallesi Ruşenler Mevkii’ nde ikamet eden engelli bir vatandaşın evine giden yolu düzenleyerek büyük bir yardımda bulundu. Yapılan parke çalışması sayesinde, evinin giriş bölümü daha kullanışlı hale getirilerek vatandaşımızın yaşam kalitesi artırıldı.

 

Belediye Başkanı Erol Ölmez’in talimatıyla aciliyeti olan bu önemli çalışma, öncelikli olarak programda yer alarak kısa sürede tamamlandı. Başkan Ölmez’in, “Amacımız onların mutlu olmalarını sağlamak. Bir engellimizin engelini aştık. Mutluluğa engel yok, diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.” sözleri, belediyenin bu tür toplumsal duyarlılıklara ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Gündem – Haber YerelSon Dakika Yerel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP