DOLAR 33,9942 0.28%
EURO 37,8773 0.7%
ALTIN 2.821,620,44
BITCOIN 1969797-2.9838%
İzmir
28°

AÇIK

04:59

SABAHA KALAN SÜRE

Bursa Mudanya’dan Gemlik Körfezi ile buluşacak

Bursa Mudanya’dan Gemlik Körfezi ile buluşacak

ABONE OL
10 Temmuz 2024 13:00
Bursa Mudanya’dan Gemlik Körfezi ile buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa Mudanya’dan Gemlik Körfezi ile buluşacak

Haber Yerel – Bursa Mudanya'dan Gemlik Körfezi ile buluşacak

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Merinos AKKM’de gerçekleştirdiği Temmuz ayı basın toplantısı kapsamında yerel ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Turizm potansiyelini hareketlendirmek amacıyla kıyı sahil ilçeleriyle birlikte çalışmalar yaptıklarını anlatan Bozbey, Mudanya’da BURFAŞ Plajı Sosyal Tesisi’ni faaliyete geçirdiklerini söyledi. Büyükşehir olarak 24 adet plajını faaliyete geçirdiklerini anlatan Bozbey, ilçelerin her bir köşesine eşit bir şekilde ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Cumartesi Mudanya’da bir proje başlatacaklarını belirten Bozbey, “Mudanya Gemlik Küçükkumla, Mudanya ve Tirilye olmak üzere Körfez ulaşımında yeni projeyi başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımız Mudanya’da araçlarını bırakarak belirli saatlerde Mudanya’dan Gemlik ve Kumla’ya gidebilir. Mavi Şehir gibi değil, belirli hatlara sefer yapmayı düşünüyoruz” açıklamalarıyla Körfez ulaşımı konusunda Mudanya’da temel atacaklarını duyurdu.

Basın toplantısında Büyükşehir iştiraklerinden Bursa Tarım AŞ’nin de faaliyetlerini paylaşan Başkan Bozbey, diğer şirketlere yönelik de aylık çalışmalarını anlattı.

Haber YerelSon Dakika Yerel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP