DOLAR 32,2773 -0.08%
EURO 34,8655 -0.03%
ALTIN 2.424,630,00
BITCOIN 20311452.70713%
İzmir
22°

AZ BULUTLU

12:50

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Omen: İlk Kehanet 12 Nisan’da Sinemalarda

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Omen: İlk Kehanet 12 Nisan'da Sinemalarda

Omen: İlk Kehanet 12 Nisan’da Sinemalarda

Bir kadının inanç yolculuğu ve karanlığa karşı verdiği mücadeleyi konu alan bu etkileyici filmi kaçırmayın!

Bu Nisan, sinemaseverler, derin manevi çatışmalar ve karanlık bir komployu keşfetmeye hazır olun. “Omen: İlk Kehanet“, inancını sorgulayan genç bir Amerikalı rahibenin hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Rahibe olarak yemin ettikten sonra görevini yerine getirmek üzere Roma‘ya gönderilen genç kadın, burada kendisini sarsacak bir karanlıkla karşılaşır. Bu karanlık, onun sadece inancını değil, aynı zamanda insanlığın kaderini de tehdit eder.

Genç rahibe, kötülüğün vücut bulmuş halinin doğuşunu ümit eden ve dünyayı değiştirebilecek korkunç bir komployu ortaya çıkarır. Bu sürükleyici hikaye, izleyiciyi, inanç, umut ve kötülüğe karşı verilen mücadelenin derinliklerine davet ediyor.

Omen: İlk Kehanet 12 Nisan'da Sinemalarda
  • Orijinal adı: The First Omen
  • Vizyon Tarihi: 12 Nisan 2024
  • Yer: Türkiye’deki seçkin sinemalar

Bu karanlık, sürükleyici hikayeye tanık olmak için yerinizi ayırtmayı unutmayın. “Omen: İlk Kehanet“, inanç ve karanlığın çarpıştığı bu epik mücadelede sizi bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • […] 12 Nisan 2024‘te sinemalarda gösterime girecek olan “Bodrum Seferi“, sıradan bir adamın sıra dışı yolculuğunu ve Bodrum’da yaşadığı unutulmaz maceraları konu alıyor. Anasız babasız büyüyen ve askerlik dışında köyünden hiç ayrılmamış Sefer’in hayatı, rüyalarına giren ve gazete ilanında karşısına çıkan bir yerle tamamen değişir. Bu yerin Bodrum olduğunu öğrendiğinde, genç adam hayatında hiç görmediği kadar güzel kızlarla dans ettiği lüks bir otelde olduğunu hayal eder. […]

    Yanıtla
    +0
    -0